Utskrift från malmo.yimby.se
....

Hur man behandlar näthatarna: "Svara Inte".

Profilbild
Johannes Lilleberg
433 Inlägg
Ort: Stockholm (Hägersten), Gick med: Januari 2008
Vad man än skriver på nätet så är det alltid någon som svarar med något märkligt och negativt. Folkvettsexperten Magdalena Ribbing ger här sin syn på hur man kan handha dessa situationer.

Vad tycker du själv? Man ska kunna diskutera och debattera med sina meningsmotståndare. Men vad gör man när provokationerna går för långt?
Profilbild
Niklas Öhrström
2101 Inlägg
, Gick med: Januari 2008
När de bara uttrycker sitt agg gentemot YIMBY osv (på forum handlar det nog om max 10 pers), så kan det ignoreras.

Men sedan blir det problem då de häver ur sig halmgubbar. Det har i ett forum gått så långt att en använt min signatur och skrivit att "jag och Yimby" vill ha skyskrapor i innerstaden (tråden handlade förstås om något helt annat). Hur ska man försvara sig mot något sådant? Anmäla kan man förstås göra, men inläggen tas ju inte bort per automatik tyvärr.
__________________
När får vi se Lindhagen II?

Hur man behandlar näthatarna: "Svara Inte".

FÖLJ OSS
Följ oss på twitter Gå med i YIMBY:s facebook-grupp Prenumerera på yimby:s RSS-feed

Om du stöder våra idéer, kom med bland YIMBY Malmö:s medlemmar. Det tar bara ett par minuter och kostar inget.

OM YIMBY
YIMBY Malmö är ett partipolitiskt obundet nätverk öppet för alla stadsvänner.

Vi vill att Malmö skall växa och utvecklas. Och vi vill att staden skall växa på rätt sätt. Vi vill ha mer tät blandstad - inte gles bilstad. Vi vill ha fler dynamiska levande stadsdelar - inte isolerade bostadsområden.

Tät blandstad är oerhört attraktiv, den ger ökad ekonomisk dynamik, den är gång-, cykel- och kollektivtrafikvänlig, den ger minskad bilism och den skyddar värdefull odlingsmark på landet från exploatering.

Trots det fortsätter man bygga likriktade, glesa och trista bostadsöar som kräver ekonomisk och ekologiskt kostsam bilanvändning. Här finns uppenbarligen ett fel som måste rättas till.

YIMBY Malmö vill vara en positiv röst i stadsbyggnadsdebatten. En röst som istället för att säga nej istället säger ja. Och när utvecklingen går åt fel håll så presenterar vi ett alternativ istället. YIMBY ser inte stadens utveckling som ett problem, utan som en möjlighet. Vi bejakar att staden växer. Vi blir glada över att få nya grannar och mer av den stad som vi vill bo i.

YIMBY Malmö vill också att arkitekturen skall återfå sin förlorade roll i staden. Byggnader måste få synas och avspegla intressant och utmanade arkitektur.

YIMBY MALMÖ PÅ TWITTER
 Twitter
 
...

Spamanvändare?
26 November 09:55 av Anders Gardebring
Gratis illustrationsprogram?
11 Mars 2020 04:44 av Huai Chuan