Utskrift från malmo.yimby.se
....

Ny facebookgrupp: Mer ljus och neon i Stockholm

Profilbild
Jim Nyberg
3 Inlägg
Ort: Stockholm (Norrmalm), Gick med: Februari 2008
För oss som vill se mer upplysta fasader, spännande ljusinstallationer och smakfulla neonskyltar i Stockholm!

Stockholm är vackert. Det kan vi alla enas om. Men varför ska staden då gömmas i mörker under större delen av året? En ljusare och mer spännande stad gör inte bara vintermörkret mer outhärdligt för oss som bor här, det är också en möjligt att profilera Stockholm som det en spännande resmål även på vintern.

Låt vintern bli ljusets tid i Stockholm City!
Bli medlem i Mer ljus och neon i Stockholm

Ny facebookgrupp: Mer ljus och neon i Stockholm

FÖLJ OSS
Följ oss på twitter Gå med i YIMBY:s facebook-grupp Prenumerera på yimby:s RSS-feed

Om du stöder våra idéer, kom med bland YIMBY Malmö:s medlemmar. Det tar bara ett par minuter och kostar inget.

OM YIMBY
YIMBY Malmö är ett partipolitiskt obundet nätverk öppet för alla stadsvänner.

Vi vill att Malmö skall växa och utvecklas. Och vi vill att staden skall växa på rätt sätt. Vi vill ha mer tät blandstad - inte gles bilstad. Vi vill ha fler dynamiska levande stadsdelar - inte isolerade bostadsområden.

Tät blandstad är oerhört attraktiv, den ger ökad ekonomisk dynamik, den är gång-, cykel- och kollektivtrafikvänlig, den ger minskad bilism och den skyddar värdefull odlingsmark på landet från exploatering.

Trots det fortsätter man bygga likriktade, glesa och trista bostadsöar som kräver ekonomisk och ekologiskt kostsam bilanvändning. Här finns uppenbarligen ett fel som måste rättas till.

YIMBY Malmö vill vara en positiv röst i stadsbyggnadsdebatten. En röst som istället för att säga nej istället säger ja. Och när utvecklingen går åt fel håll så presenterar vi ett alternativ istället. YIMBY ser inte stadens utveckling som ett problem, utan som en möjlighet. Vi bejakar att staden växer. Vi blir glada över att få nya grannar och mer av den stad som vi vill bo i.

YIMBY Malmö vill också att arkitekturen skall återfå sin förlorade roll i staden. Byggnader måste få synas och avspegla intressant och utmanade arkitektur.

YIMBY MALMÖ PÅ TWITTER
 Twitter
 
...

Spamanvändare?
26 November 09:55 av Anders Gardebring
Gratis illustrationsprogram?
11 Mars 2020 04:44 av Huai Chuan